Кадър Bulgaria On AirРасте напрежението в селата с чума по овцете

...
Кадър Bulgaria On AirРасте напрежението в селата с чума по овцете
Коментари Харесай

Баба Дора от Шарково за козичките си: Избиха невинните ми дечица!

Кадър  Bulgaria On Air

Расте напрежението в селата с чума по овцете и козите към Ямбол. Вчера беше евтаназирано стадото на баба Дора, преди този момент от селото бяха изведени с жандармерия протестиращите, които браниха дни наред животните.

Блокадата от жители, които настояват, че са се организирали в обществените мрежи, се придвижи в Болярово - пред стопанството на Ани и Тодор. Там хората не престават да не пускат ветеринарите за втора проба, съобщава  Bulgaria On Air .

Самата баба Дора пък се появи пред блокираното от жандармерия село Малко Шарково. Възрастната жена е изкарала безсънна нощ и не можа да скрие болката си от загубата на животните си, на които беше дала даже имена.

Осиротялата господарка показа, че към момента не е решила дали ще одобри 100-те кози, които й даде обещание животновъд от Карлово, тъй като не е прежалила своите.

" Как да се усещам, душа! Такива хубави дечица ми ги избиха почтени... И времето се разгърмя и разтрещая, та да отмие мръсотиите. Невинната им душица ми остана за спомен " - сподели през сълзи баба Дора.

ВИДЕОТО С БАБА ДОРА ВИЖТЕ ТУК - https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/07/23/baba-dora-ot-sharkovo-za-kozichkite-si-izbiha-nevinnite-mi-dechica.383049
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР